Werkwijze

De homeopatische behandeling is geïndividualiseerd, afgestemd op ieders unieke symptoombeeld. Wij bekijken en behandelen niet alleen de hoofdklacht (reden waarvoor iemand komt), maar daarnaast de gehele persoon.

Bijvoorbeeld; iemand heeft eczeem in de knieholten. In de reguliere geneeskunde ziet men dit als een lokaal probleem en het wordt ook lokaal behandeld. De persoon krijgt een zalfje mee om op het eczeem te smeren. De homeopaat daarentegen gaat op zoek naar de onbalans in de persoon (reden waarom deze last krijgt van eczeem in de knieholtes), en behandelt deze met een inwendig middel.

Hierdoor neemt het zelfgenezend vermogen (afweer) van het lichaam toe en als reactie verdwijnt het eczeem. 

Consulten kunnen op de praktijk plaats vinden maar ook via beeldbellen. (Whats app camera, Teams of Zoom)
Als u aanvullend verzekerd bent dan is de eis vanuit de zorgverzekeraar om het eerste consult fysiek te laten plaats vinden. 
Ik hou spreekuur in Verloskundig Centrum Kroonprins aan de Kroonprinsstraat 5, 1312 BE, Almere-Stad

Na het eerste consult wordt in overleg een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult, dit is over het algemeen na 8-10 weken.
Om de voortgang van de behandeling te kunnen beoordelen is het belangrijk om minimaal 2 tot 3 vervolgconsulten in te plannen maar houd er rekening mee dat bij chronische klachten meerdere consulten nodig zijn. 

Geregistreerd

Als klassiek homeopaat ben in aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (de NVKH). De kassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De NVKH is aangesloten bij koepelorganisatie RBCZ (www.rbcz.nu). 

Registratiecode’s:

AGB code praktijk: 90093708
AGB code zorgverlener: 90117705
NVKH lidnummer: 05-2069
KVK: 3439027