Tarieven en vergoedingen

Sinds 2017 ben ik in opleiding als Klassiek Homeopaat aan de Homeopathie Academie Nederland. 
Met ingang van 2021 loop ik stage en mag ik onder supervisie van mijn stagebegeleider, homeopatische consulten afnemen.
Mocht je geïnteresseerd zijn in een homeopathisch consult en behandeling dan kunt u contact met mij opnemen.

De consulten worden afgenomen door mij fysiek en mijn stagebegeleider Maarten Verzaal zal online aanwezig is, een gediplomeerd homeopaat met jarenlange ervaring.
Hierdoor wordt je hulpvraag door 2 therapeuten uitgebreid onder de loep genomen.

Het consult kan bij u thuis afgenomen worden en als u in de buurt woont, op onze spreekuur locatie’s in Leiden of Almere. Maar kan ook digitaal via Whats app camera/ Skype/ Zoom of Teams.
Kortom: het maakt niet uit waar u woonachtig bent. U betaald niet extra voor de reiskosten. 

Na het eerste consult wordt in overleg een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult, dit is over het algemeen na 6 – 8 weken.
Om de voortgang van de behandeling te kunnen beoordelen is het belangrijk om minimaal 2 tot 3 vervolgconsulten in te plannen maar houd er rekening mee dat bij chronische klachten meerdere consulten nodig zijn. 

Tarievenlijst

Eerste consult 60 – 90 minuten          100 euro 
Vervolgconsult 45- 60 minuten           100 euro

Vergoeding Homeopatische behandeling

Bent u aanvullend verzekerd dan worden de consulten geheel of gedeeltelijk vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.
De vergoeding van homeopathie is ondergebracht in de aanvullende polis. De homeopatische behandeling valt dus niet onder uw eigen risico. Dat betekent dat u voor een homeopatische behandeling niet de eerste 385 euro zelf moet betalen.
Om er zeker van te zijn wat voor u van toepassing is, adviseren wij u de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering te raadplegen.

Betaling

Na afloop van het consult kunt u afhankelijk van de locatie van het consult betalen per PIN, contant of per tikkie. Per e-mail ontvangt u de reeds betaalde factuur, daarna dient u de factuur zelf in bij uw zorgverzekeraar.

Annuleren afspraak

In de praktijk wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. Wilt u een afspraak annuleren of verzetten, doet u dit dan tenminste 24 uur van te voren, anders wordt de prijs van het consult in rekening gebracht. 

Geregistreerd

Mijn stagebegeleider met zijn praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging. De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (de NVKH). Klassiek Homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze worden onder andere gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. 
Tevens valt homeopathie onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.