Kosteloze kennismaking

Heb je lichamelijk of emotionele klachten die niet verbeteren of weggaan?
Ben je bezorgd om je gezondheid of om je kind?
Of slik je al lange tijd medicatie?

Zou je willen ervaren wat homeopathie (kosteloos) voor jouw kan betekenen?
Lees dan verder en meld je aan!!!!

Klachten komen zelden uit de lucht vallen. Klachten ontwikkelen zich eerst onbemerkt en later kun je er eigenlijk niet meer omheen. Ze kunnen je flink belemmeren in het dagelijks functioneren. Deze klachten zijn altijd het resultaat van iets. Er is een onderliggende oorzaak. Eerdere ziektes en omstandigheden spelen hierin, samen met wat je van je (voor)ouders hebt geërfd een belangrijke rol. Jouw afweersysteem of zelf genezend vermogen kan vanuit deze voedingsbodem geen adequaat herstel bieden.

Bij homeopathie wordt jouw eigen levenskracht beïnvloed. Door een passend homeopatisch geneesmiddel in te nemen, kan de levenskracht geholpen worden om met een bepaalde ziekmakende prikkel af te rekenen. Je weerstand wordt verhoogd en oorzaken, die je eerder ziek zouden maken, hebben nu geen vat meer op je.

Als afstuderend homeopaat kan ik een aantal mensen een consult aanbieden om zo zelf te ervaren wat homeopathie voor je kan betekenen.

Het maakt niet uit welke klacht(en) je hebt…

Hoe gaat het in zijn werk?

  • je moet aanvullend verzekerd zijn (dan zitten er geen extra kosten aan de consulten en aan de homeopatische middelen). Indien niet aanvullend verzekerd ben je ook welkom voor dit traject alleen zitten er dan kosten aan en die kan ik voor je berekenen.
  • het consult moet in juli/ augustus/ september plaats vinden (duur ong 1 ½ uur)
  • consulten kunnen plaats vinden plaats op de Kroonprinsstraat 5 of Gran Canariastraat 28 te Almere , maar kan ook bij je thuis of digitaal. Het maakt dus niet uit waar je woont. 
  • consulten worden door mij geheel uitgewerkt en worden mede beoordeeld door mijn supervisor. Kortom: er wordt zeer goed en dubbel naar je klacht(en) gekeken.

Aanmelden of meer informatie:
e-mailadres: info@homeopathiedebron.nl
telefoonnummer: 06-50496456